Auto verkopen? Ontvang de beste prijs! Ook schadeauto's

Nummer #1 autoveilingsite in België, meld jouw auto ook aan!
Of bel ons 03/29.32.608

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod.

Selecteer je merk en model


Je ontvangt binnen 24 uur per email het beste bod op je auto. Dit is een gegarandeerd bod.

Je bepaalt zelf of je je auto wilt verkopen voor het beste bod of niet. Je bent dus niet verplicht je auto te verkopen.

Het aanmelden van jouw auto en het verkopen ervan kost je bij ons helemaal niets. Geheel kosteloos en risico vrij.


Hoe je auto verkopen?

Kies het merk en model

Een auto aanmelden is altijd gratis en vrijblijvend. Eerst kies je het merk en model. Daarna beantwoord je enkele korte vragen over de auto.


Ervaren automakelaars verifiëren de aanmelding

Ons team aan ervaren automakelaars kijken de ingevulde gegevens voor de zekerheid na. Mocht er nog iets ontbreken, dan nemen wij per e-mail of telefonisch even contact met je op.


24 uur lang in onze gesloten autoveiling

Zodra jouw voertuig in onze autoveiling staat dan kunnen alle erkende autobedrijven, die bij ons zijn aangesloten, 24 uur lang bieden op jouw voertuig, en elkaar overbieden. Je blijft anoniem omdat alleen de voertuiggegevens zichtbaar zijn in de veiling.


Altijd het hoogste bod

De veiling loopt na 24 uur af en het hoogst behaalde bod wordt vervolgens per e-mail bekend gemaakt. Het bod dat je ontvangt is gratis en vrijblijvend. Je mag het bod dus weigeren zonder dat het je iets kost.


Verkopen en ophalen ook gratis

De auto verkopen is gratis! Ga je akkoord met het bod dan heb je je auto verkocht. De auto verkopen kost je niets. De koper maakt met je een afspraak en haalt hem ook gratis op! In tegenstelling tot andere veilingen hoef je nergens naartoe.


Getuigenissen


Auto verkopen via Besteautobod.be


Makkelijk, veilig, en snel je auto verkopen? Kies dan voor Besteautobod.be! Onze autoveiling is helemaal gratis en verkopen kan altijd gratis aan de hoogste bieder. Je ontvangt dus altijd de beste prijs, geheel vrijblijvend.

Bij onze autoveiling zijn meer dan 5000 erkende garagisten aangesloten. Zodra je je wagen hebt aangemeld dan kunnen zij beginnen met bieden. Na 24 uur sluit de veiling automatisch en wordt het hoogste bod aan jou bekend gemaakt.

Het bod dat je ontvangt is gratis en vrijblijvend. Je bent dus niet verplicht je auto te verkopen. Ga je akkoord met het bod, dan is de deal gesloten, en ontvang je het afgesproken geldbedrag.


Schadeauto of geen keuring?


Schadeauto verkopen, of een auto verkopen zonder keuring? Bij ons is dat perfect mogelijk. Vooraf laten keuren is tevens niet nodig! Ons netwerk aan autobedrijven telt een groot aantal specialisten die ook zeer geïnteresseerd zijn in schadeauto’s, autowrakken, en auto’s zonder keuring. Je kunt dus altijd je voertuig gratis en vrijblijvend bij ons aanmelden.

Meestgestelde vragen


Ja, onze serviceverlening is helemaal gratis. Je kunt dus gratis en vrijblijvend je auto aanmelden en gratis je auto verkopen aan een erkende garagist of dealer.

Het bod dat je ontvangt van de hoogste bieder, is 3 dagen geldig. Wanneer je binnen 3 dagen niet reageert, dan heeft de koper het recht om het bod weer in te trekken.

Nee, de veiling is geheel vrijblijvend. Je hoeft het bod niet te accepteren. Je bent hierdoor ook niet verplicht de auto te verkopen.

Het enige wat wij doen met jouw gegevens is deze doorgeven aan de dealer of garagist waarvan je het bod hebt geaccepteerd. In alle andere gevallen worden er geen gegevens doorgegeven, dus ook niet aan derden. Bovendien ontvang je van ons geen reclame gerelateerde emails of andere aanbiedingen.