Auto verkopen? Ontvang de beste prijs! Ook schadeauto's

Nummer #1 autoveilingsite in België, meld uw auto ook aan!
Of bel ons 03/29.32.608

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod.

Selecteer uw merk en modelHoe je auto verkopen?

Kies het merk en model

Een auto aanmelden is altijd gratis en vrijblijvend. Eerst kiest u het merk en model. Daarna beantwoordt u enkele korte vragen over de auto.


Ervaren automakelaars verifiëren de aanmelding

Ons team aan ervaren automakelaars kijken de ingevulde gegevens voor de zekerheid na. Mocht er nog iets ontbreken, dan nemen wij per e-mail of telefonisch even contact met u op.


24 uur lang in onze gesloten autoveiling

Zodra uw voertuig in onze autoveiling staat dan kunnen alle erkende autobedrijven, die bij ons zijn aangesloten, 24 uur lang bieden op uw voertuig, en elkaar overbieden. U blijft anoniem omdat alleen de voertuiggegevens zichtbaar zijn in de veiling.


Altijd het hoogste bod

De veiling loopt na 24 uur af en het hoogst behaalde bod wordt vervolgens per e-mail bekend gemaakt. Het bod dat u ontvangt is gratis en vrijblijvend. U mag het bod dus weigeren zonder dat het u iets kost.


Verkopen en ophalen ook gratis

De auto verkopen is gratis! Gaat u akkoord met het bod dan heeft u uw auto verkocht. De auto verkopen kost u niets. De koper maakt met u een afspraak en haalt hem ook gratis op! In tegenstelling tot andere veilingen hoeft u nergens naartoe.


Auto verkopen via Besteautobod.be


Makkelijk, veilig, en snel uw auto verkopen? Kies dan voor Besteautobod.be! Onze autoveiling is helemaal gratis en verkopen kan altijd gratis aan de hoogste bieder. U ontvangt dus altijd de beste prijs, geheel vrijblijvend.

Bij onze autoveiling zijn meer dan 5000 erkende garagisten aangesloten. Zodra u uw wagen heeft aangemeld dan kunnen zij beginnen met bieden. Na 24 uur sluit de veiling automatisch en wordt het hoogste bod aan u bekend gemaakt.

Het bod dat u ontvangt is gratis en vrijblijvend. U bent dus niet verplicht uw auto te verkopen. Gaat u akkoord met het bod, dan is de deal gesloten, en ontvangt u het afgesproken geldbedrag.


Schadeauto of geen keuring?


Schadeauto verkopen, of een auto verkopen zonder keuring? Bij ons is dat perfect mogelijk. Vooraf laten keuren is tevens niet nodig! Ons netwerk aan autobedrijven telt een groot aantal specialisten die ook zeer geïnteresseerd zijn in schadeauto’s, autowrakken, en auto’s zonder keuring. U kunt dus altijd uw voertuig gratis en vrijblijvend bij ons aanmelden.

Meestgestelde vragen


Ja, onze serviceverlening is helemaal gratis. U kunt dus gratis en vrijblijvend uw auto aanmelden en gratis uw auto verkopen aan een erkende garagist of dealer.

Het bod dat u ontvangt van de hoogste bieder, is 3 dagen geldig. Wanneer u binnen 3 dagen niet reageert, dan heeft de koper het recht om het bod weer in te trekken.

Nee, de veiling is geheel vrijblijvend. U hoeft het bod niet te accepteren. U bent hierdoor ook niet verplicht de auto te verkopen.

Het enige wat wij doen met uw gegevens is deze doorgeven aan de dealer of garagist waarvan u het bod heeft geaccepteerd. In alle andere gevallen worden er geen gegevens doorgegeven, dus ook niet aan derden. Bovendien ontvangt u van ons geen reclame gerelateerde emails of andere aanbiedingen.

Contact


Lukt het aanmelden niet, of heeft u nog een vraag?

Heeft u hulp nodig of wilt u een vraag stellen? Wij staan u graag te woord op het volgende telefoonnummer: 03/29.32.608
Mailen mag ook. Stuur dan een mail naar info@besteautobod.be