Auto verkopen? Ontvang de beste prijs!

Al 6.862 personenauto's, 1.741 schadeauto's, 349 mobilhomes en 2.019 bedrijfsauto's succesvol verkocht, meld uw auto ook aan!

U ontvangt binnen 24 uur per email het beste bod op uw auto. Dit is een gegarandeerd bod.

U bepaald zelf of u de auto wilt verkopen voor het beste bod of niet. U bent dus niet verplicht uw auto te verkopen.

Het aanmelden van uw auto en het verkopen ervan kost u bij ons helemaal niets. Geheel kosteloos en risico vrij uw auto verkopen!


Hoe werkt het?


U kiest uw merk en model

Hierna kunt u in een paar korte stappen uw auto gratis en vrijblijvend bij ons aanmelden. De korte stappen bestaan uit aanvullende autogegevens en uw contactgegevens.


Onze automakelaars controleren uw aanmelding

Onze ervaren automakelaars controleren uw aanmelding en nemen indien er gegevens ontbreken contact met u op. Dit kan per email of telefonisch.


Uw auto komt voor 24 uur in onze gesloten veiling te staan

Vanaf het moment dat uw auto in de veiling staat kunnen erkende autobedrijven 24 uur lang bieden op uw auto. Zij krijgen alleen de voertuiggegevens te zien waardoor u anoniem blijft.


U ontvangt het hoogste bod

Na 24 uur ontvangt u automatisch een e-mail met het hoogste bod op uw auto welke gratis en vrijblijvend is. U beslist vervolgens of u de auto zonder kosten wilt verkopen of niet


Auto verkopen via Besteautobod.be


Makkelijk, veilig, en snel uw auto verkopen? Kies dan voor Besteautobod.be! Onze autoveiling is helemaal gratis en verkopen kan altijd gratis aan de hoogste bieder. U ontvangt dus altijd de beste prijs.

Bij onze autoveiling zijn meer dan 5000 erkende garagisten aangesloten. Zodra u uw wagen heeft aangemeld dan kunnen zij beginnen met bieden. Na 24 uur sluit de veiling automatisch en wordt het hoogste bod aan u bekend gemaakt.

Het bod dat u ontvangt is gratis en vrijblijvend. U bent dus niet verplicht uw auto te verkopen. Gaat u akkoord met het bod, dan is de deal gesloten, en ontvangt u het afgesproken geldbedrag.


Zonder gedoe verkopen


In tegenstelling tot de auto particulier verkopen, hoeft u bij onze autoveiling helemaal niets te doen. U hoeft dus niet een advertentie te schrijven, te onderhandelen of een verkoper rol op u te nemen. Wij regelen de verkoop voor u! Van ons krijgt u een bod waar u ja of nee tegen mag zeggen. Bovendien zijn er geen kosten en kunt u gratis en vrijblijvend gebruik maken van onze service. Geheel risicovrij!


Schadeauto of geen keuring?


Schadeauto verkopen, of een auto verkopen zonder keuring? Bij ons is dat perfect mogelijk. Vooraf laten keuren is tevens niet nodig! Ons netwerk aan autobedrijven telt een groot aantal specialisten die ook zeer geïnteresseerd zijn in schadeauto’s, autowrakken, en auto’s zonder keuring. U kunt dus altijd uw voertuig gratis en vrijblijvend bij ons aanmelden.


Iedere auto verkopen


Bij Besteautobod.be kunt u niet alleen een normale auto verkopen, maar ook een bedrijfsauto zoals een camion of camionette, een schadeauto, een mobilehome, een klassieke oldtimer, of een sportwagen. Zelfs een vrachtwagen verkopen kan bij ons razendsnel! Ons netwerk telt meer dan 5.000 erkende autobedrijven, en voor ieder voertuig hebben wij altijd meerdere potentiële kopers welke tegen elkaar opbieden. Gegarandeerd dus het beste bod.


Hoeveel is mijn auto waard


Ieder voertuig is verschillend. Niet alleen qua opties, maar ook qua kilometers en uiterlijke staat. Hierdoor verschillen de waardes onderling. Wilt u antwoord op de vraag: “Hoeveel is mijn auto waard?”, dan raden wij u aan om uw wagen aan te melden bij onze autoveiling. Dit is gratis en vrijblijvend, en binnen 1 dag weet u precies hoeveel uw auto waard is en waarvoor u hem direct kunt verkopen zonder kosten.


Meer geld terug via Autoveiling dan bij inruil


Overweegt u een auto inruilen bij een garagist of dealer? De kans is zeer groot dat u via onze autoveiling een betere prijs terugkrijgt! Wij raden u daarom aan om uw voertuig bij ons aan te melden om te zien wat deze echt waard is. Aanmelden kost u niets en verplicht u tot niets. U kunt na het ontvangen van het hoogste bod zelf rustig bepalen of u via ons uw auto verkopen wilt of alsnog kiest voor inruilen. Inruilen kan weliswaar zorgen voor wat extra gemak, maar is dit u honderden of duizenden euro’s waard?


Veelgestelde vragen


Is het aanmelden en verkopen van mijn auto via deze website echt gratis?

Ja, het aanmelden en verkopen van uw auto is via onze website gratis. U hoeft hiervoor niet te betalen.


Hoe lang is het bod geldig dat ik voor mijn auto krijg?

Het bod op uw auto is 3 dagen geldig. Als U niet binnen deze 3 dagen het bod op uw auto accepteert, heeft de aankoper het recht om zijn bod in te trekken.


Als ik een bod op mijn auto ontvang, ben ik dan verplicht om mijn auto te verkopen?

Nee, na de veiling stellen we U op de hoogte van het hoogste bod op uw auto. Uiteraard kunt U dan zelf beslissen of U hiermee akkoord wilt gaan. U bent niet tot verkoop verplicht.


Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

Uw gegevens worden alleen aan de kopende partij doorgegeven wanneer U akkoord gaat met de verkoop van uw auto. Uw gegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden. Wij respecteren de privacy van onze klanten, zelfs onze medewerkers kunnen niet al uw gegevens inzien totdat er daadwerkelijk een verkooptransactie heeft plaatsgevonden.

Hiernaast verzenden wij geen marketingmailing en worden jouw gegevens niet aan derden doorgegeven of verkocht.


Contact


Heeft u vragen of komt u er niet uit?

Neem dan telefonisch contact met ons op, op het nummer telefoon (03/29.32.608) of via info@besteautobod.be.
Wij helpen u graag.


Suggesties, opmerkigen of een klacht?

Wij willen onze dienstverlening steeds verbeteren en luisteren graag naar uw eventuele opmerkingen of klachten. Aarzel dus niet om uw opmerkingen door te sturen naar onderstaand mail-adres of bel ons gewoon even op!

Onze medewerkers doen hun uiterste best om uw klacht naar zo snel mogelijk op te lossen.


Onze gegevens:

Zie de links onder onze pagina.