Gratis uw autowrak verkopen

Of bel ons

03/29.32.608

Neem gerust telefonisch contact met ons op!

✔ Direct verkopen

Autowrak verkopen? Wij doen dat het snelst! Bovendien krijgt u de beste prijs voor uw voertuig met schade. Wij hebben een bijzonder groot netwerk waardoor het verkopen zeer rap kan.

✔ Geen kosten

Bij ons kunt u gratis uw autowrak verkopen. Niet alleen het aanmelden van uw wagen is gratis, maar ook het ontvangen van het bod, de verkoop, en de ophaling.

✔ Snelle ophaling

Gaat u akkoord met het bod dan wordt uw wagen meteen opgehaald. Vaak kan uw wagen al binnen enkele uren worden opgehaald en bent u snel van de auto af. Kan de auto niet meer rijden? Geen probleem!


verkopen-autowrak-aanrijding-wagen-accident

Autowrak verkopen

Uw autowrak verkopen binnen een dag zonder kosten te maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons netwerk bestaat uit meer dan 5.000 erkende garagisten welke actief deelnemen aan onze veiling. Door uw wagen gratis aan te melden kunt u snel uw autowrak verkopen. Wij sturen u het hoogste bod door en u bepaalt of u akkoord gaat of niet. Gaat u akkoord met het bod dan heeft u de auto verkocht en spreekt u met de garagist of dealer een tijd en datum af wanneer deze bij u langs mag komen voor de ophaling. Rijdt uw wagen niet meer? Voor ons geen probleem! De ophaling kan zelfs langs de weg plaatsvinden indien u bijvoorbeeld met pech bent komen te staan of de auto niet meer rijdbaar is na een ongeval.

Direct opgehaald

Wanneer u akkoord gaat met het bod dan wordt uw wagen opgehaald volgens afspraak. Dit kan vaak dezelfde dag nog! Zo bent u snel van uw wagen af en heeft u meteen het geld in handen. Ook de ophaling kost u niets. Onze veiling is geheel gratis en vrijblijvend. U maakt dus nooit kosten. Snel verkopen zonder kosten dus.

Meteen van uw autowrak af

Heeft u haast? Bel ons dan op. Wij kunnen ook in slechts 5 minuten tijd een spoedbod realiseren en de wagen binnen enkele uren al ophalen. Ideaal wanneer u snel geld nodig heeft om een andere wagen te kopen. Wij hebben een groot betrouwbaar netwerk waardoor wij een goede prijs kunnen realiseren en snel kunnen handelen.

Wat is een autowrak

Een autowrak is een auto welke een zeer grote schade heeft, of zelfs niet meer kan rijden. Het kan zijn dat de wagen betrokken is geraakt bij een verkeersincident, maar ook dat de motor het heeft begeven of dat er een zeer kostbaar onderdeel stuk is. In het geval van een ongeval, dan kan het voorkomen dat de auto zelfs niet meer kan rijden. Via ons kunt u snel uw autowrak verkopen voor de beste prijs, en het kost u bovendien helemaal niets. De wagen kan op iedere plaats in België worden opgehaald, ook wanneer deze niet meer rijdbaar is. Wilt u meer informatie of een prijsindicatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wagen aanmelden is gratis

U kunt uw wagen gratis aanmelden bovenaan de site. U vult eerst het merk en type in. Daarna wordt gevraagd naar het bouwjaar en de kilometerstand. Wanneer u de gegevens heeft ingevuld, dan komt uw autowrak in de veiling te staan en kunnen de erkende garagisten en dealers beginnen met bieden op uw wagen. Na 24 uur wordt het hoogste bod met u gecommuniceerd. U beslist dan of u akkoord gaat met het bod of niet. Gaat u akkoord dan wordt er een tijd en datum voor de ophaling met u afgesproken. Meestal kan dit al binnen enkele uren! U verliest daardoor geen kostbare tijd en kunt snel uw autowrak verkopen. Bovendien is onze veiling gratis en maakt u met het verkopen géén kosten.


autoschade-wiel-bumper-verkopen

Auto verkopen zonder keuring

Uiteraard is een keuring niet noodzakelijk. Heeft uw wagen de jaarlijkse keuring gemist of is hij er niet doorgekomen? Geen probleem want wij verkopen iedere wagen binnen 1 dag, zelfs zonder keuring. Ook een keuring voor verkoop is niet nodig!